Rotor Alkmaar
Robbenkoog 23 B
1822 BA  Alkmaar
(t) 072 - 561 54 18

www.rotoralkmaar.nl


KvK 540 80592
BTW NL 184953182.B01
Rabobank 16.84.50.860

Ronduit dynamisch!

Nieuws

September 2014 - Auto Motor Klassiek

Rotor Alkmaar staat in Auto Motor Klassiek nummer 9. Thomas Touw(redactie) heeft bij ons zijn startmotor gebracht van zijn VW T3 van 25 jaar oud. Na een complete revisie is de startmotor weer als nieuw en kan aan een tweede leven beginnen.


September 2014 - Sponsor Alcmaria Victrix

Rotor Alkmaar en www.ikbentehuur.info zijn sponsor van Alcmaria Victrix voor een periode van 3 jaar. Hierdoor kun je tegenwoordig 2 borden op het hoofdveld van Alcmaria Victrix vinden!


April 2014 - Tweede bus ikbentehuur.info

Autobedrijf John Visser en Rotor Alkmaar hebben in het kader van hun samenwerkingsverband een tweede 9-persoonsbus aangeschaft ten behoeve van verhuur. Voor meer informatie over huur kunt u terecht op ikbentehuur.info.


December 2013 - Accu promotie november/december

Bekijk hier de flyer met onze huidige aanbieding.


Oktober 2013 - Accu's, ruildelen en airco service center

Wij zijn sinds kort ook erkend Monbat accuXpert en zijn gespecialiseerd in levering van accu's (klik voor info). Daarnaast leveren wij tegenwoordig ook veel ruildelen, waarvoor wij eveneens een nieuwe informatiepagina hebben toegevoegd. Wat betreft airco's werken wij samen met Airco4cars als service center.


Februari 2013 - www.ikbentehuur.info

Autobedrijf John Visser en Rotor Alkmaar zijn in een samenwerkingsverband gestart met de verhuur van een 9 persoonsbus.

De 9 persoons bus is een zeer ruime mercedes-benz 313 CDI, voorzien van 9 stoelen, een zeer ruime afgesloten bagage ruimte, 220 volt aansluiting, Radio/cd speler met bluetooth. De 9 persoons bus is in de winter standaard voorzien van winterbanden. Kortom een ruime 9 persoons bus van alle gemakken voorzien. Tevens is deze 9 persoons bus de goedkoopste van Alkmaar en omstreken.

Je hebt de bus maar een halve dag of misschien meerdere dagen nodig, er zijn hier diverse mogelijkheden voor.

Voor meer informatie, beschikbaarheid of reserveringen belt u met Autobedrijf John Visser, telefoonnummer 072-5600250 (maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur). Zie ook www.ikbentehuur.info/


December 2012 - Rotor klaar voor de toekomst met nieuw testsysteem

Wij zijn sinds kort in het bezit van een computergestuurde testbank van het type Topaz. Deze testbank kan alle type dynamo's en startmotoren van de laatste generatie testen. Het aansturen van Lin, Com en PGM gestuurde dynamo's is voor deze testbank een koud kunstje. Door het scannen van de dynamoregelaar leest hij uit welk type er is gemonteerd, waarna de testbank de functie van de computer in de auto kan overnemen. Ook zware belastingen tot 200 Ampère hoort tot de mogelijkheden. Kortom, een geavanceerde testbank die klaar is voor de toekomst! Zie hieronder twee afbeeldingen van het nieuwe systeem, of kom eens bij ons langs >>

realisatie

Tip ICT Services